Therapie tijdens Coronavirus

Coronavirus en werkwijze energetische therapie

Per 11 mei weer aan het werk binnen een straal van 1,5 meter!


 

Behandelen met direct contact is weer toegestaan, mits dit natuurlijk wel veilig en verantwoord is en volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging/RIVM wordt uitgevoerd. Voor de mensen die toch liever op een andere manier zonder direct contact behandeld willen worden blijft dit ook nog mogelijk.

Behandelen moet natuurlijk wel veilig zijn dus wanneer je een of meerdere van onderstaande symptomen hebt dan is directe behandeling niet mogelijk. Neem dan contact op met mij, dan kijken we wat voor jouw passende mogelijkheden zijn.


Symptomen:


 • onbekende hoofdpijn
 • onbekend gevoel van branderige ogen
 • verkoudheid
 • keelpijn
 • loopneus
 • veelvuldig niezen, hoesten of kuchen (niet zijnde een allergische reactie, zoals hooikoorts)
 • verhoging (< 38⁰C) of koorts (≥ 38⁰C)
 • moeilijk ademen
 • diarree
 • extreme vermoeidheid (welke abnormaal is)


Ook indien je partner, kind of een huisgenoot last heeft van bovenstaande klachten is een directe behandeling niet mogelijk.

Indien je al een afspraak hebt staan kan deze vlak van te voren nog kosteloos afgezegd of gewijzigd worden indien je last krijgt van bovenstaande symptomen.

Voordat we een behandeling inplannen lopen we volgens de richtlijnen van de RIVM de vragenlijst af om na te gaan of er inderdaad veilig direct behandeld kan worden.

Indien we een directe behandeling gaan starten vraag ik van u een zeeppompje en schone handdoek klaar te hebben liggen zodat ik voor -en na de behandeling de handen kan wassen.
 Light4you biedt: • consulten bij u thuis voor een energetische behandeling
 • consulten op 1,5 meter afstand
 • consult via beeldbellen of telefoon
 • energetische behandelingen op afstand
 • behandeling met bloesemremedies
 • wandelcoaching in de natuurConsult/behandeling bij u thuis


Tijdens een behandeling wordt door middel van het doorgeven van energie via mijn handen het subtiel energetisch veld (de aura en chakra's) behandeld. Energetische therapie is geschikt voor volwassenen en kinderen met problemen, ongemakken  of vragen  op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel gebied.


Prijs: €55

 

 

Consult/behandeling op 1,5 meter afstand


Dit consult is gericht op het behandelen van lichamelijke of geestelijke problemen via visualisaties met behulp van bepaalde symbolen. Tevens kijk ik met behulp van een vragenlijst en pendel wat er nodig is aan behandeling, dit kan bijvoorbeeld gaan om bepaalde voedingsmiddelen wel of niet eten, gezondheid van de aura, emoties of gebeurtenissen uit dit leven of vorige levens die opgeruimd mogen worden.


Prijs: €55consult via beeldbellen of telefoon


De beeldbel consulten verlopen via Therapieland. Hiervoor hoef je niets te instaleren op je computer. Het werk wel het beste via Google Chrome, Opera en nieuwste versie van Edge. Beeldbellen en een telefonisch consult werkt eigenlijk hetzelfde als een behandeling op 1,5 meter afstand. Doordat de vraagstelling soms

minder uitgebreid is of mogelijk wordt er alleen gewerkt met een visualisatie zijn de kosten:


per 10 minuten €9,20


 

Energetische behandeling op afstand

 

Het principe van de energetische behandeling op afstand werkt hetzelfde als de direct op het lichaam gegeven behandelingen. De helende energie wordt via mij naar jouw doorgegeven.  Afstand is geen belemmering voor het doorgeven van de energie!

Na het invullen van het intakeformulier volgt een voorgesprek via de telefoon of mail. We spreken af wanneer de behandeling gaat plaatsvinden. Het is prettig als je op dat moment ontspannen bent en ongeveer een half uur rustig gaat zitten of liggen. Sommige mensen kunnen de energie voelen, zien of op een andere manier waarnemen. Als je het niet kunt waarnemen is dit geen probleem, de behandeling is net zo effectief. Misschien wordt je wel heel ontspannen tijdens de behandeling en val je even in slaap.  Na de behandeling volgt er een nagesprek.                                                                                                                                             Prijs: €55


Bloesemremedies of Bachbloesemremedie

 

Dit is een prachtig geschenk uit de natuur! Het is geschikt voor volwassenen, kinderen en ook dieren. De remedies worden gemaakt van de bloesems van planten, bomen of struiken en soms worden ze ook van paddenstoelen gemaakt. De bloesems worden in de zon in een schaal met bronwater gelegd. Het water neemt daardoor de informatie en levensenergie over van de bloesem.


Er zijn vele soorten bloesemremedies te verkrijgen, voor allerlei emoties of  situaties zijn bloesemremedies samen te stellen. Je kunt hierbij denken aan vermoeidheid/stress/burn-out, ontbreken van zekerheid, ontbreken van moed, (angsten), weinig zelfvertrouwen, dromerigheid, overgevoeligheid, eenzaamheid, moedeloosheid, verminderde wilskracht enz. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om het bewustzijn te vergroten of om belemmeringen en het negatieve op te ruimen.


Hoe wordt bepaald welk middel je nodig hebt? Dit kan op 2 manieren:


 1. De remedie wordt door mij intuïtief voor je samengesteld. (met behulp van de pendel)
 2. Je stelt zelf de remedie samen (in samenspraak met mij) via foto’s van de verschillende bloesems).


Na contact via telefoon of mail worden de remedies door mij samengesteld. De remedies worden geleverd in een flesje waar je 4 keer per dag 4 druppeltjes van inneemt. Dit kunt je ook door het eten of drinken doen. Bloesemremedies mogen altijd gecombineerd worden met andere (reguliere) medicatie of supplementen.  De flesjes kunnen (zonder direct persoonlijk contact) opgehaald worden als je in de buurt van Assendelft woont of ze kunnen worden opgestuurd.                                                                                                                                            Prijs: €17,50   (prijs is exclusief verzendkosten, de verzendkosten zijn rond de €5,00/€6,50)Wandelcoaching in de natuur


Wil je graag een buitenconsult? Dit kan al wandelend bijvoorbeeld in het bos of strand. De plaats van het buitenconsult bepalen we in overleg. Deze consulten zijn gericht op coaching en energetische gespreksvoering tijdens de wandeling.


Prijs: €55Heb je vragen? Wilt je een behandeling boeken of een bloesemremedie laten samenstellen?

je kunt mij bellen of mailen:
  Natuurgeneeskundige Praktijk Light4you         

  Nellen Weer 65

  1566 LT Assendelft

  info@praktijklight4you.nl

  06-23 66 96 24

  KvK 65769309

  Agb code praktijk: 90064809

  Agb code zorgverlener: 90105522   

                                        

  Copyricht©2020praktijkLight4you All Rights Reserved